Translate

среда, 25. фебруар 2015.

Kada je zaista kraj? 12 činjenica Vam to otkrivaju

   12 činjenica koje tvrde da je kraj između Vas i vašeg partnera. Vreme je da priznate sebi ono što Vas dugo muči.




1. Non stop se svađate. Svađe prerastaju u nepremostive razlike i svakim danom ste sve više iscrpljeni i nemate više snage za borbu.

2. Nema više strasti među vama. Na kraju dana (makar bio vikend), u toplom krevetu, koji ste znali da pomerite vašim kretnjama do samih vrata, okrećete leđa jedno drugom i spavate. Nemate grižu savesti što se niste poljubili za laku noć i što se niste zagrlili.

3. Ne ljubite se. Statistika nam govori da je svakom biću potreban jedan istinski zagrljaj dnevno kao i poljubac (ako imate tu sreću da živite sa partnerom). Ako ste prestali sa poljupcima i oni su sve ređi, vreme je za uzbunu.

4. Vašeg partnera ne zanima kako ste proveli dan. Došao je sa posla, večerao ili ručao i počeo da gleda televiziju, prethodno ne pogledavši Vas. Tu nešto ne štima bez obzira da li je imao ,,težak" dan na poslu.

5. Našli ste mu nevaljale poruke u telefonu. Ok niste špijunirali, jednostavno ste naišli na partnerov mobilni telefon dok se on tuširao i malo ste pogledali. Svašta ste pronašli i saznali da vaš partner ima neku vrstu veze sa koleginicom sa posla. Bežite glavom bez obzira!

6. Ne govori Vam ,,Volim te " niti Vam šalje poruke ljubavne sadržine. Ne obazire se na Vas, niste mu više zanimljivi i ne gleda Vas zaljubljenim očima? Poželite mu sve najbolje i prekinite tu vezu, brak ili avanturu.

7. Ne javlja Vam se na telefon i već danima niste čuli ništa od njega. On je definitvno nastavio dalje, vreme je da i Vi to učinite.

8. Ne pričate o problemima koje imate u vašem odnosu. Prekida svaku raspravu o vama i nastavlja da šeruje slike po društvenim mrežama. Briga njega za vašu vezu, nema svrhe da ostajete sa nekim kome je društvena mreža bitnija od Vas.

9. Ne poštuje Vas i vaše ambicije. Ponižavanja, uvrede, podsmeh su vaša dnevna rutina sa partnerom koji ne mari za Vas i vaše planove. Osećate se ,,manjom" od njega i lice Vam je uplakano svako veče kada se vratite od njega ili legnete kraj njegovog tela. Završite to, Vi treba da budete sebi na prvom mestu!

10. Vama je karijera na prvom mestu a vaš partner ne pokazuje da ga isto zanima. Bitna Vam je finansijska sigurnost od njega i pošto ne postiže ono što ste zamislili, stalno ste ljuti i zapovednički nastrojeni. Nikada neće biti dovoljno dobar za Vas i nikada ga nećete voleti samo zato što ga, eto volite. Prekinite taj odnos jer ćete mučiti i sebe i njega.

11. Vaš partner je alkoholičar. Svako veče dolazi pijan i neozbiljan je. Ne možete više da trpite niti da ga treznite. Napustite ga, nije vredan vaših neprospavanih noći i suza.

12. Umesto poljupca, dobili ste šamar sa vrata. Niste ni ,,A" rekli nastavio je da Vas udara jer eto, on to može i besan je. Odmah potražite pomoć i napustite ga! Ne trpite ni dana jer neće postati bolji niti će to prestati.

Ljubav je paperjasto lepršava a svakodnevnica nam je ponekad odnosi poput vetra. Budite hrabri i priznajte da niste jedno za drugo. Neko Vas čeka da Vam bude bolje sa njim. Ne dozvolite ponižavanja, udarce niti hladnoću partnera. Ne budite sebi na poslednjem mestu i ne budite kukavice. Sutra, prekosutra ćete biti zaista srećne sa nekim ko Vas zaslužuje, ko Vas poštuje, ko Vas mazi i ko svakodnevno misli na Vas, ko Vas podržava i ko ne želi da Vas menja. Ako ste se pronašli u nekoj ili u par situacija, vreme je da krenete dalje i zaista uživate u životu i ljudima.

,,JA mogu, JA hoću, JA uspeću"










Нема коментара:

Постави коментар