Translate

недеља, 22. фебруар 2015.

Kada ONA vara



1 situacija 


Obula si visoke potpetice, obukla mini crnu haljinu sa izrezom na leđima. Kosa ti je podignuta u punđu a karmin bezobrazno seksi vrišti sa usana.
Ulaziš u klub, osećaš vrele poglede na sebi. ,,Šta misli on? Da je jedini na ovoj planeti, u ovoj zemlji, u našem gradu...Zato će mi platiti za ružne reči i teranje od sebe. Samo jedna tekila i biće sve cool."
Razmišljaš da li će jedan bezazleni flert prerasti u nešto više. Drugarica ti se dere na uvo dok ti pokušavaš da pronađeš odgovarajuću žrtvu. Da li da to bude onaj smeđi dečko koji ti je već par puta namignuo ili onaj pogureni ali veoma simpatičan crnokosi dečko iz ćoška? Sam odabir te uzbuđuje i osećaš kako ti krv struji venama i ponestaje ti vazduha. Biraš crnokosog, sa njim neće biti greške jer deluje da je i on u istoj situaciji. Uzimaš šot tekile koja ti nagriza grlo, jezik i nepce. Prija, o kako prija ova osveta. On neće ni znati, a i da sazna dokle će te tretirati kao nižu od njega?
Tekila ti je dala vetar u leđa, puls ti probija vratne žile dok se kroz gomilu slepljenih tela provlačiš do crnog frajera. On te uzbuđeno posmata ne verujući da si ti došla do njega. Započinjete neku glupu spiku dok ti svojim telom daješ do znanja da želiš nešto više od njega.
,,Dokle će me boleti? Zašto me je izvređao? Sada moram da delujem, moram da budem sa drugim! Ovaj dečko ima sladak ukus usana. Mmm, divno se ljubi...Moglo bi da mi se svidi. Eto, prevarila sam."

2 situacija


Na sunčevim zracima sve deluje iskrivljeno i suzno. Vetar leluja, ti, tvoj dečko, njegov najbolji drug i njegova devojka ste na izletu u Košutnjaku. Njih dvoje su se tek skontali, pre dva meseca na nekom nebitnom ispitu.
Proleće tek što je uzelo maha, obukla si svoje uske farmerke, višak od zimske hrane se tek nazire ali njemu je to seksi. Sedite na debelom ćebetu i tvoj dečko odlazi da natoči vodu na obližnjoj česmi dok devojka spava u kolima. Boli je stomak jer je dobila.
Nikada nisi primetila koliko te najbolji drug tvoga dečka privlači. Sada na suncu kosa mu deluje zlatkasto siva a oči su mu nežnije nego ikada. Dok ti je dodavao tanjir, šake su vam se slučajno dotakle. Prijatna strujica ti je osvojila organizam dok je on napravio čudan izraz lica odajući da ste osetili isti užitak.
Legao je na prostrano ćebe gledajući u ponosno nebo. Učinio ti se izuzetno poznat i mirisan taj dečko koji je najbolji prijatelj tvog dečka. Da li treba da uradiš to ili da oteraš tu bezobrazno ludu čar? Nekako po osećaju spuštaš glavu pored njegove i zajedno upoređujete oblake sa životinjama. Nasmejali ste se glasno zeki i ušima koji ste u isto vreme primetili, pogledi su vam se sreli i usne su vam se dotakle. Tako prirodno, prevarila si svog dečka sa njegovim najboljim drugom.

3 situacija


Tvoj dečko je najdivniji na svetu! Nikada se ne dere na tebe, uvek ti šalje slatke porukice, uvek je tu za tebe i kupuje ti lepe stvarči. Neko bi za njega rekao da je najveći papučar na Balkanu, a ti bi rekla najdivnija dušica koja postoji, prosto da ga maziš i paziš i da ga zakucaš na frižider kao magnet sa letovanja. Ali, tu nešto ne štima. Ne, ne... Lagano se otima kontroli strast koju gajiš u sebi koja traži još, još i još. Mnogo više nego što on može da ti pruži.
Kupio ti je omiljeno energetsko piće, ali ne ide to tako, tvoj osmeh ne izbija na površinu.
Doneo ti je omiljeno jelo, karađorđevu pravo iz friteze ali upravo si shvatila da ti je užasno muka i da bi popila samo čašu vode.
Uzeo ti je super pink džemper sa flafi rukavima, kupio divno roze vino i skinuo tvoj omiljeni film, ipak ne. Ne postoji ta iskra, nit i želja. Ti želiš nešto više.
Zatekla si se na žurki tvoje najbolje ortakinje. Dušica nije mogao sa tobom, imao je posla. Sama na smrdljivom trosediu ubijaš atmosferu kada ti prilazi on. Bezobrazno ti nudi tvoje omiljeno piće, hvatajući tvoj osmejak na prvu. Grabiš čašu s vodkom dok on nevaljalo odlazi od tebe udarajući ti čežnju. Ko je ON? Nemaš pojma ali prija ti ta igra, priznaj. ;)
Naposletku, srećeš ga u mračnom delu stana dok sa zvučnika gruva super hot rock. Hvata te za potiljak i halapljivo te ljubi dok ti varaš. Eto, po prvi put si ga prevarila. Dušica nikad neće saznati.


Zaključak


Devojke to rade. Rade zato što su nesrećne, pogrešno zajubljene ili nezadovoljene. Rade po težem principu nego muškarci jer one će se sećati. I onog ružnog i onog goreg i boljeg pa čak i neprimetnog zato što su žene. Varaju jer moraju.

Do sledećeg posta: ,,JA mogu, JA hoću, JA uspeću"


Нема коментара:

Постави коментар