Translate

субота, 28. фебруар 2015.

Kako da znaš da je ON onaj PRAVI

       Draga moja devojko, ženo, majko, 
zaljubila si se do daske u muškarca koji ne otkriva svoja osećanja tako lako. Dvoumiš se da li da mu postaviš škakljiva pitanja u vezi ljubavi a ne primećuješ da se on zatreskao u tebe koliko i ti u njega, možda čak i više nego ti, jer jedna statistika kaže da su muškarci zaljubljivije prirode nego žene. Njima su potrebna tri sastanka da se zaljube a ženama čak četrnaest

*Mi smo u zabludi, zato pročitaj sledećih 13 činjenica koje dokazuju da je potpuno lud za tobom.*

1. Ima vremena za tebe. Trudi se da što više budete zajedno čak i kada igra njegov omiljeni klub, on je sa tobom. Gledate romantičnu komediju, grickajući kokice i pijući koka kolu dok njegov omiljeni klub igra u finalu Lige šampiona? Ako je tako, taj dečko je onda zaista tvoj.

2. Kada te posmatra, oči mu sijaju i vidiš da je raznežen. Potpuno je pogubljen u tvojim očima i upravo te zamišlja kao majku njegove dece dok mu grickaš kažiprst.

3. Uh, strastven je. Ne onako strastven, mlako i na silu, ne. On zaista uživa u tebi i tvojim skrivenim područjima iako je bio i na drugim mestima. Prožima te dok i ti prožimaš njega. Strast je bitna a vi sijate u njoj.

4. Šalje ti slatke poruke. Ok, bez obzira koliko imao godina i koliko god da ste zajedno, mali znaci pažnje kao slatka poruka za dobro jutro ili laku noć sa njegove strane, jasno ti daje do znanja da misli na tebe čim se probudi i kad leže da spava. Tvoj je.

5. Poštuje tebe, tvoju porodicu i tvoje prijatelje. Sa svima njima je u sjajnim odnosima i svi ga poznaju. Jedva je čekao da ih sve upozna i da se združi sa njima. Ako je tako, ovaj čovek te zaista voli.

6. Iskren je. Pričate o najdubljim tajnama i o zajedničkim planovima. Ne stidi se da ti kaže i najintimnije stvari iz svog života. Iskreno razgovarate o vašim problemima. Ako tako funkcionišete, vi ste sjajan par!

7. Podržava te u tvojim poslovnim planovima. Najveći ti je oslonac u životu, pored tvojih roditelja. Svaku tvoju ideju poštuje iako je to npr. skakanje bandžija ili prijava za posao u drugoj državi. Jednostavno, tu je za tebe i u dobru i u zlu.

8. Obožava te baš takvu kakva jesi! Nije mu bitno da li si se ugojila ili ti je izašla predmenstrualna bubuljica na nosu, njemu to ne smeta. Briga ga ako si u izgužvanoj trenerci ili ako ti kosa nije sređena u preciznu frizuru. Takvog momka ne puštaj, jer te prosto obožava.

9. Zna šta voliš. Tačno zna kakve komade odeće voliš, kakav parfem kao i šta ti je najpotrebnije. Voli da te  iznenađuje sitnicama koje su neprocenjive za tebe. Npr. kada zna da ti se jede sladoled iz MCdonald's-a, on će ti ga doneti krišom i to sa duplim prelivom. Takav muškarac zna da te....

10. ....sluša. Onaj koji te zaista sluša kada pričate je onaj pravi. Ne prekida te i zaista deluje zainteresovano kada mu pričaš o depilaciji, epilaciji i najnovijem trendu za nokte. Čak i kada pričaš o dosadnim stvarima, on te sluša.

11. Pušta te u svoj život. Poznajete njegovu porodicu, prijatelje i kolege sa posla. Uveo te je u svoj prostor i nije te izolovao niti sakrio. Njemu je bitno da te prikaže i da svima stavi do znanja da ste par. Ne stidi se pred drugovima da je zaljubljen, osvojen, tvoj. On se zaista zaljubio u tebe.

12. Imate iste planove za budućnost. Slažete se, imate isti pogled na svet i vaš zajednički život. To je jako bitna stavka i ne dozvolite da takva veza propadne.

13. Prvi ti je rekao da te voli, onako iznenada, zaljubljenim glasom izjavio ti je ljubav dok si ti nemo gledala njegove suzne oke. Oh da, on te zaista voli i budi srećna jer si pronašla savršenog muškarca za sebe. Uživaj(te)!

Ne zaboravite, ,,JA mogu, JA hoću, JA uspeću"





Нема коментара:

Постави коментар