Translate

среда, 18. март 2015.

5 tipova muškarca

     Današnji post ti donosi spisak 5 tipova muškarca koje treba da zaobilaziš u ,,širokom luku".
Ako ipak voliš uzbuđenja, smesti se udobno i pročitaj šta ti savetuje Tvoja najbolja drugarica.


Koji je tvoj tip frajera? :)


Prvi tip frajera:

Ideš ulicom i slučajno nalećeš na momka koji izgleda kao da je upravo sišao sa milanskih pista, doteran, očešljan i mirišljav. Toliko namirisan da ti je njegov parfem ostao zalepljen u nosu. Pokušavaš da dopreš do njega, ali on samo posmatra svoj odraz u izlogu tržnog centra.
Ako ti se ovo desi, znaj da imaš posla sa Narcisom iliti Metroseksualcem, kome je njegova lepota i njegov izgled preči od tebe i tvog jarkocrvenog karmina. Kada započneš vezu sa njim, nemoj da se zapitaš gde ti je nestao brijač ili Kokosovo mleko za telo, jednostavno znaj da su kod tvog dragog i da više nisu za upotrebu.



Drugi tip:

Zaglavila si se u liftu sa komšijom. Tek sada na tako maloj razdaljini, primećuješ da komšija ima prilično lep osmeh i bele zube. Niste započeli ni osnovni vid komunikacije, on je izvadio šrafciger i besno počeo da ubada njime u ploču sa tipkama za gore-dole. Pokušavaš da flertuješ, ali njemu to nije ni na pamet palo, on želi da pošto-poto odglavi lift. Imaš posla sa Majstorom Sveznalicom. Ako voliš emisije o popravci automobila ili bezbrojne youtube kanale o različitim majstorijama, ti i Sveznalica imate o čemu da pričate, ako ti se povraća na samu misao o tome, vreme je da nastaviš dalje.



Treći tip:

Najbolja drugarica te je povela na džogiranje, i jedva te je nagovorila na rano ustajanje. Obukla si svoju staru trenerku i zavezala kosu. Košutnjak je prilično osvežavajuće delovao na tebe, kada ste negde na pola puta  naišle na dva mladića koji su upravo istezali njihove tricepse.
Skoro da si zabalavila dok si uživala u prizoru sportsko napregnutih tela. Dečko u crvenoj majci ti je zaokupirao pažnju, čak ti se i nasmešio dok si ti bespomoćno zurila u njega. Pokušali ste da pričate, ali priča se uglavnom svodila na njegov hiljaditi urađeni trbušnjak toga dana i  u vezi njegovih bolova u predelu gluteusa. Ti nisi stigla ni da kažeš čime se baviš, a kamoli nešto drugo.
Ako se nađeš u ovakvoj situaciji znaj da imaš posla sa Sportistom. On je prosto zaluđenik za vežbanje, zdravu ishranu i redovnu rekreaciju. Ne zvuči tako loše, zar ne, još kada uz to dodam i izdržljivost u krevetu, sigurno ću ti izmamiti osmeh ili rumenilo u obrazima, ali ne zaboravi da gde ima ruža, ima i trnja.
Sportista  može postati prezahtevan, i ako nisi sportski tip, teško ćeš se navići na njegova zvocanja u vezi trčanja u 7 ujutru po suncu, ili pak grdnje što nisi vežbala čitava 4 dana. Još ako si pristalica gurmanske hrane i finih obroka, on će za tebe biti najgora noćna mora. Svakako vredi probati, pa ko zna, možeš uvek da pobegneš, a nakon njegovih treninga barem će ti se poboljšati kondicija.



Četvrti tip:

Četvrti tip muškarca je naravno Mačo frajer.
Zatekla si se u klubu. Bezbroj oznojenih tela se njišu u ritmu r'n'b muzike. Odjednom ti sa leđa prilazi velika šaka i još jača podlaktica, koja te hvata poput rakovih klješta. Nemaš kuda, nastavljaš da plešeš dok te on bodri njegovim kukovima. Izuzetan je plesač i nakon treće pesme počeo je da te ljubi. Ako ti se ovo desi, znaj da imaš posla sa Mačo tipom. On je snažan, posebno u gornjem delu tela. Ne plaši se da ti pruži zaštitu, dobar seks, ali i da te ostavi kada to najmanje očekuješ.
,,Njemu su mane najbolje izdanje", što kaže tekst pesme jedne naše pevačice. On često menja partnerke i uvek je dominantan.
Njega je poželjno imati na jedno veče, naravno ako voliš avanturu i nekonstrolisanu strast.



Peti tip:

Peti tip muškarca, i poslednji koji sam odvojila, je naravno tip Lošeg momka iliti Bad boy. Ne postoji devojka koja se nije bar jednom u životu zaljubila u dečka koji vozi brzi motor, koji ruši zakon i koji prkosi pravilima. Svaki Bad boy će vam ponuditi vezu punu uzbuđenja, ali isto tako, lako možete zažaliti ako na primer završi u zatvoru zbog njegovog temperamenta i načina življenja.
Bezbrižno šetaš ulicama svog kraja. Ti i tvoje drugarice upravo ogovarate neprimerenu kratku suknju koju je na svom telu imala devojka koja je prošla pored vas sa prelepim, zgodnim dečkom, pretpostavljamo Sportistom. Nalećete na slabo osvetljen parking. Prelepi auto crne boje se ponosno šepuri preko dva parking mesta, i na njegovoj haubi nonšalatno je naslonjen tip. Iz mraka dopire samo svetlost užarene cigarete i dim. Izbacuje dim lagano i perverzno. Kada te je spazio seda u kola i driftuje. Na kraju svoje predstave, ostavlja ti broj telefona na papiru iz paklice. Namiguje ti i nestaje dok se negde u daljini čuju policijske sirene. Beži sa mesta zločina, jer imaš posla sa Lošim momkom.
Opasni su po srce, ali poprilično neizbežni. Ako se upustiš u romansu sa ovim tipom muškarca, držim ti palčeve da iz veze izađeš čiste glave i zdravog srca, sem ako i ti voliš da živiš iznad granica zakona. U tom slučaju stvoreni ste jedno za drugo.


I, od kojeg biste zagrizle bar malo zabranjenog voća? ;)

***Devojke, nadam se da vam se dopao post. Komentraišite, pišite. Ne zaboravite da lajkujete stranicu Tvoja najbolja drugarica na facebook-u.
Do sledećeg posta:

,,JA mogu, JA hoću, JA uspeću"

Нема коментара:

Постави коментар