Translate

уторак, 24. март 2015.

Beauty saveti: ,,Šta je OUT ove sezone?"

,,Prirodno je najlepše."

,,Na usne namaži osmeh, na oči nanesi srca ti sjaj, a obraze zarumeni misleći na nešto lepo. I zapamti, takva si najlepša."

 Drage i dragi moji,

proleće i 2015-ta godina nam donose prirodni izgled, što se tiče garderobe, šminke i kose. Dosta ultra popularnih ,,momenata" izlaze iz mode, pa im možemo poručiti ,,Bay, bay".
Osvrnite se na unutrašnju lepotu, a svežinu lica i zdravu kosu održavajte pomoću prirodnih preparata. Svakog utorka ću pisati po neki recept za vas i svake nedelje će utorak biti dan satkan od beauty saveta koje će vam pisati Tvoja najbolja drugarica.

***Ovog utorka vam pišem o OUT trendovima koje ostavljamo u 2014-oj godini*** 

-Šaljemo u zaborav frizuru koja je prethodnih godina na trenutak zavladala planetom. ,,Undercut" frizura (frizura koja je atraktivna zbog dela obrijane glave) nas napušta i možemo je ostaviti u prethodnim godinama. Problem kod nje je taj što treba da prođe vremena da bi kosa porasla i izjednačila se sa dužinom. Poznatim ličnostima ta činjenica nimalo ne smeta, jer one i ovako menjaju frizure preko noći. Normalno, imaju odlične frizere i imaju para da plate kvalitetnu nadogradnju, pa čak i periku, ali za nas ,,obične smrtnice", undercut frizura može biti skup sport.
Srećom, o tom trendu više ne moramo da brinemo jer više nije in.



-Kad smo još uvek kod frizura i kose, takođe moram da vas obavestim da i ekstenzije odlaze u kantu za out trendove predstojeće sezone.
Prirodni izgled se vraća na ,,velika vrata", tako da nam se veštačka dlaka nikako ne slaže sa natural izgledom, slažete li se?
Sve vaše ekstenzije možete odložiti na neko suvo i sigurno mesto, iako sam sigurna da će proći godine kada će one opet biti u trendu.



-Što se tiče farba, odnosno boja za kosu, ljubičasta je totalno ispala iz fazona. Iako smo skoro videli da Hilary Duff smelo fura mermaid plavu boju, ne bismo joj to preporučili. Na raznim sajtovima videćete da se toplo preporučuju jarke i specifične boje u ombre fazonu, ali to je totalno passe.
Ove godine su popularni sunčevi zraci u kosi, kao i smeđa i braon nijansa. Boje variraju od šargarepa boje, preko vatrene crvene, zagasito crvene pa sve do ledeno hladnih varijatni. Ne zaboravimo trend koji su lansirale naša JK i Kim Kardashian. Plava izblajhana kosa i lob frizura su idealne za one smelije devojke, naravno i momke.



-Ogromne punđe su takođe veliki out ove sezone. Zaboravimo na strogo zategnutu punđu enormno velikih razmera, umesto njih kosu smestite u manju punđu i nosite je pri dnu glave. Ove godine niske punđe su apsolutno in.



-Veštački nokti, 3d nokti...Možemo ih smestiti u extra out rubriku ove sezone. Prirodni, zdravi i nalakirani nokti se vraćaju među favorite.
Zaboravimo na mjau, mac, mac fazon i zamenimo veštačke nokte našima. Ako ste predugo nosili lažne nokte, vreme je da uz kvalitetne preparate oporavite vašu ploču nokta i time budete spremne za proleće/leto 2015.



-Bay, bay kažemo i tamnim obrvama. Takođe, i previše alajnera ne dolazi više u obzir, kao ni crni karmin koji je previše ,,težak" za toplije dane.
Dosta se forsirao prethodne zime, kao i bronzeri za lice koje treba izbegavati po svaku cenu. Za letnje vreme, ako baš morate da nijansirate lice bronzerom, preporučujem vam lakše i svetlucavije nijanse, pretežno za večernje izlaske na Adi.



Ovim završavam moj današnji odabir out modnih trendova. Nadam se da ćete pratiti moja upustva i da će vam ova nova pravila, doneti malo više prostora u vašem beauty kutku. Spremne dočekajte proleće uz Tvoju najbolju drugaricu.



Lajkujte moju stranicu na facebook-u, ako vam se sviđaju postovi: https://www.facebook.com/pages/Tvoja-Najbolja-Drugarica/433520430147271

i ne zaboravite, lepota je ono što nosimo u sebi i osmehom ispoljavamo na površinu naše ljušture.

,,JA mogu, JA hoću, JA uspeću"

Нема коментара:

Постави коментар